Road To Financial Freedom - Capai Bebas Hutang, Wang & Masa

STRATEGI
BEBAS HUTANG

HINGGA MAMPU MENYIMPAN LEBIH RM117,000 SETAHUN

"Bila saya sendiri berjaya simpan RM117K ni, now saya nyesal kenapa la tak jumpa program ni 17 tahun lepas masa mula kerja"

As Seen On

Image
Image

Cuba jawab dengan jujur..

PERNAH TAK ANDA
HADAPI MASALAH INI?

 Simpan Korek Balik 

Makin cari duit, makin xnampak duit walaupun gaji naik tiap-tiap tahun?

 Separuh Duit Gaji 
 Hilang Bayar Komitmen 

Makin besar gaji, makin besar hutang, tempoh pinjaman pulak panjang?

 Tiada Buying Power

Perlu fikir berpuluh kali bila nak beli barang penting?

 Tiada Masa
 Dengan Keluarga  

Makin tinggi pangkat,
makin besar tanggungjawab
sampai tiada Family Time?

 Tiada Simpanan 
 Untuk Anak 

Rasa seperti ibubapa yg gagal bila lansung tiada tabung untuk anak?

 Berkira-kira Bila Bersedekah 
Ingatkan makin besar gaji makin banyak sedekah, tapi sebaliknya?

 Nak Pencen Awal 

Kerja dah berbelas tahun tapi tahap kewangan & kehidupan masih sama, penat je yang lebih?

Sebenarnya bukan anda je yg hadapi masalah ni..

Image

Ibarat daripada 4 orang kawan kita,
3 orang takda simpanan RM1,000.

Apa cara terbaik nak
selesaikan masalah ni?

Jom Tengok Case Study
Dr. Yusof berjaya jimat RM1,241/sebulan

Image

Tutorial Strategi Debt Conversion

ANDA SEBENARNYA
PERLUKAN

Strategi Kewangan & Guidance Step-by-Step

Jom bersama dengan 1,469 peserta yang telah menyertai seminar..

Image
Image

RTF adalah seminar online khas yang mendedahkan :

Strategi  Bebas Hutang
Tambah  Passive income 
 Kumpul  Asset & Cash Reserve 

Video penerangan apakah Seminar RTF?

8 Strategi Kewangan Yang Akan Dibongkarkan Dalam Seminar Ini :

Image

“Wow! Menarik seminar ni. Tapi..
Siapa pulak dia ni nak ajar saya?”

IZINKAN SAYA PERKENALKAN DIRI

Image
Image

KAC adalah Firma Perunding Kewangan & Pengurusan Hutang

PROFESIONAL & DIIKTIRAF

As Seen On

Image
Image

Speaker jemputan dalam program TV3 Malaysia Hari Ini (MHI) bagi topik "Rancang Kewangan Keluarga"

Image

Penceramah jemputan program
Selamat Pagi Malaysia, RTM

Image

Turut mendapat liputan akhbar Sinar Harian

Image

Bekas Pegawai Bank selama 8 tahun. Berkhidmat di RHB Bank (3 tahun), CIMB Bank (2 tahun) & Bank Islam (3 tahun).

Image

Bertauliah sebagai Perancang Kewangan Shariah berdaftar di Majlis Perancangan Kewangan Malaysia (MFPC)

Image

Mengasaskan firma perunding kewangan KA Consultancy demi membantu rakyat Malaysia capai Financial Freedom

Image

Berita Harian turut berkongsi kisah pembukaan Firma KAC

Image
Image
Image

HIDUP ANDA AKAN BERUBAH SELEPAS INI

 Hidup Lebih Tenang
Anda jelas hala tuju kewangan kerana adanya Financial Roadmap 

 Hutang Berkurang
Hanya ikut step-by-step Jadual Bebas Hutang yang telah dirangka.

 Simpanan Bertambah
Satu demi satu hutang berjaya dilangsaikan, duit lebihan disalurkan 100% ke tabung simpanan.

 Capai Kekayaan
Level Kita

Nikmati kemanisan hidup bila duit beranak menjadi lebih banyak duit tanpa perlu sebarang usaha.

“Ya! Saya nak capai semua ini!
Tapi mcm too good to be true je..
Betul ke ada yg dah berjaya?”

DENGAR SENDIRI FEEDBACK MEREKA

"Seorang mak yang nak perubahan dalam hidup anak2 dia sanggup buat apa saja untuk berjaya. Itulah turning point saya"

"Saya bahagia dgn life sekarang, dapat memberi tanpa berkira. Saya dah jumpa platform yang betul."

"Jujur saya mmg skeptikal dengan tuan KA ni mula2, tapi bukti simpanan & property saya hari ni dah menjawab segalanya"

"Walau saya dah ada ilmu basic kewangan tapi bila ada sesi 1 on 1 macam ni segala persoalan terjawab lepas 2 tahun terbelengu"

"10 tahun cuba betulkan sendir tapi asyik kelaut, lepas jumpa tuan KA saya terkejut ada simpanan rm53k dalam 8 bulan"

"Bila saya sendiri berjaya simpan RM117k ni, now saya nyesal kenapa la xjumpa program ni 17 tahun lepas masa mula kerja"

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ANDA SANGAT BERTUAH JIKA TERUS DAFTAR HARI INI

Dapatkan 3 Bonus bernilai RM 3,138 secara percuma.

Bonus #1 - Laporan Rekod CCRIS & CTOS

Image
  • Menyenaraikan semua hutang anda di semua bank di Malaysia.
  • Mendedahkan baki pinjaman semasa anda selepas penolakkan diskaun drpd pihak bank.
  • Mendedahkan jumlah interest yang telah "disedekah" kepada bank.

Bonus #2 - 12 Weeks Financial Recharge

Image
  • Selama 12 minggu anda akan didedahkan dengan Case Study & Inspirasi student lain yg telah berjaya.
  • Belajar & saling bertukar pendapat bersama komuniti yang positif.

Bonus #3 - Facebook Group MISI RM10K

Image
  • Facebook Group dengan Misi Kumpul Simpanan RM 10,000.
  • Komuniti yang akan membantu anda sentiasa ingat matlamat & impian kewangan masing-masing.
  • Boleh bertanya sebarang soalan pada komuniti & dapatkan Financial Tips atau ingin luahkan sebarang masalah kewangan.

Bonus ini khas jika anda daftar sekarang!

Image

Berapa ya agaknya yuran kepandaian yg perlu anda sumbangkan untuk belajar ilmu yang tidak ternilai ini?

Takkan Selamanya Nak
Hidup Penuh Hutang..

Image

Percaya tak..
Dengan pelaburan serendah

RM394

anda boleh belajar ilmu proven bebas hutang & bina extra income

Tapi khas di page ini sahaja..

Kami nak beri promo
75% Diskaun
jika anda daftar sekarang!

Image
Image
Countdown
Image
Image
Image
Image
Image

Tawaran hanya ada pada masa yang terhad

Countdown
Image
Image

Tekan butang ini untuk mendaftar

ANDA MASIH
RAGU-RAGU?

Anda mungkin terfikir..

Image

Jangan risau!

Kami pun rasa tak layak terima yuran jika seminar ini tak membantu anda.

Sebab itu kami tawarkan :

Image

Selepas tamat seminar, jika anda rasa tak berbaloi, pihak kami akan pulangkan 100% yuran pendaftaran.

5 LANGKAH MUDAH SERTAI SEMINAR INI

Image

JANGAN CUBA
TANGGUH LAGI!

Makin lama tangguh, makin banyak wang yg anda "sedekahkan" pada bank..

Image

Jangan dah sesak, baru nak bertindak.

Ramai yg rasa mereka tak perlukan Ilmu Kewangan ni sebab boleh “pandai-pandai sendiri” katanya..

Tapi bila dah terkena :
- CCRIS
- CTOS

- Terpaksa buat AKPK
- Sampai terr Blacklist

Bila hidup sekadar hidup.
Kerja semata-mata nak bayar hutang.
Hidup dalam ketakutan & kerisauan.

Pada waktu itu..

Nasi dah bubur!
Hutang dah banyak!

Rugi masa bertahun-tahun nak bayar “yuran kebodohan” tu balik.

Jadi please,
Saya KA (Khairi Aizat) merayu..

Tolong jangan ulang kesilapan KA sendiri yang terpaksa lalui keperitan zaman gelap dibelenggu hutang!

CCRIS KA jahanam!
Disaman hingga masuk CTOS!

Terpaksa join program AKPK kerana tak boleh bayar hutang Kad Kredit.

Dan yg paling perit, 2 rumah serta 2 biji kereta KA juga dilelong!

Image

Gambar terakhir kereta KA sebelum dilelong

Tapi Alhamdulillah..

KA telah pun berjaya capai bebas hutang.

Dan tak sangka strategi ini juga berjaya bantu ribuan mereka di luar sana.

Jadi KA yakin!

Dengan pelaburan serendah RM97 ini akan bantu anda jimat ribuan ringgit kesilapan yuran kebodohan.

Jangan tangguh lagi.

Jom kita bebas hutang & kewangan!

“Psstt.. Jika bukan hari ini,
bila lagi anda nak bertindak?

1 tahun drpd sekarang, anda akan ingat seminar RTF ini pelaburan paling bijak yg anda pernah buat pada tahun 2021. Ini Jaminan KA!”

Copyright 2020 @ Khairi Aizat Consultancy

Image