Road To Financial Freedom - Capai Bebas Hutang, Wang & Masa

ROAD TO FINANCIAL FREEDOM: Strategi mencapai kebebasan HUTANG, wang & masa

Days
Jam
Minit
Saat

STRATEGI CAPAI

KEBEBASAN
HUTANG,WANG & MASA

(Ini bukan skim cepat kaya atau gimik pemasaran produk kewangan)

Formula Terbukti Berkesan: Jom sama-sama capai Financial Freedom seperti 1,469 peserta yang telah menyertai webinar ini. Kejayaan purata mereka:
RM
Hutang Selesai
RM
Simpanan Terkumpul
RM
Pulangan Pelaburan Tahunan

As seen on:

“Road to financial Freedom”

"Webinar yang telah membantu 1,749 peserta menyusun semula kewangan mereka untuk mencapai financial freedom."

Adakah ini cabaran kewangan anda sekarang?

"Statistik Bank Negara Malaysia: 75% rakyat Malaysia tidak mempunyai simpanan RM1,000"

Ibarat daripada 4 orang kawan kita, 3 orang takda simpanan RM1,000.

Ini puncanya:

Memperkenalkan Webinar Road to Financial Freedom

"Webinar yang bakal menyusun semula kewangan anda untuk melayakkan anda mencapai Kekayaan Level Kita."


8 STRATEGI
BEBAS HUTANG & BEBAS KEWANGAN

8 Strategi bakal dibongkarkan!

1. STRATEGI PENDEKKAN PINJAMAN

2. STRATEGI LABUR DUIT (MODERATE)

3. STRATEGI RENDAHKAN KOMITMEN

4. STRATEGI LABUR DUIT (AGGRESIVE)

5. STRATEGI HAPUSKAN INTEREST

6. STRATEGI KAWAL & KUMPUL DUIT

7. STRATEGI REHATKAN HUTANG

8. STRATEGI BEBAS WANG & MASA

Jom Lihat Case Study Sebenar Strategi Dr. Yusof berjaya bebas hutang dan rendahkan komitmen RM1,241/Sebulan

Beliau berjaya dibantu melalui Debt Conversion Strategy

Kami JAMIN Anda Pasti Capai 4 Result Ini

InsyaAllah...

Lebih Tenang

Jelas hala tuju kewangan & kehidupan dengan adanya blueprint Financial Freedom beserta timeline.

Hutang berkurang

Ikut step jadual bebas hutang yang telah dilengkapkan hingga jadi realiti

Simpanan bertambah

Satu demi satu hutang berjaya dilangsaikan, duit lebihan disalurkan 100% ke tabung simpanan

Capai kekayaan level kita

NIkmati kemanisan hidup bila duit beranak menjadi lebih banyak duit tanpa perlu sebarang usaha

KHAIRI AIZAT CONSULTANCY adalah firma perunding pengurusan hutang & kewangan BERTAULIAH

As seen on:

Kenali Khairi Aizat

Pakar Penstrukturan Kewangan

11 Tahun Pengalaman Di Dalam Industri Kewangan

8 Tahun Pengalaman Kerja di RHB Bank, CIMB Bank & Bank Islam

Bertauliah sebagai Affiliate Perancang Kewangan Shariah Berdaftar di Majlis Perancangan Kewangan Malaysia (MFPC)

Pengasas Debt Management Consulting Firm, Khairi Aizat Consultancy

Kenali Khairi Aizat

“YA! SAYA NAK CAPAI SEMUA INI! Tapi bunyi mcm too good to be true je.Betul ke ada yang dah berjaya?”

Jom Dengar Sendiri Bagaimana Mereka Berjaya Mengurangkan Komitment Mereka

"Seorang mak yang nak perubahan dalam hidup anak2 dia sanggup buat apa saja untuk berjaya. Itulah turning point saya"

"Saya bahagia dgn life sekarang, dapat memberi tanpa berkira. Saya dah jumpa platform yang betul."

"Jujur saya mmg skeptikal dengan tuan ka ni mula2, tapi bukti simpanan & property saya hari ni dah menjawab segalanya"

"Walau saya dah ada ilmu basic kewangan tapi bila ada sesi 1 on 1 macam ni segala persoalan terjawab lepas 2 tahun terbelengu"

"10 tahun cuba betulkan sendir tapi asyik kelaut, lepas jumpa tuan KA saya terkejut ada simpanan rm53k dalam 8 bulan"

"Bila saya sendiri berjaya simpan RM117k ni, now saya nyesal kenapa la xjumpa program ni 17 tahun lepas masa mula kerja"

Disclaimer : Hasil kejayaan peserta Road To Financial Freedom adalah berlainan mengikut usaha setiap individu.

Days
Jam
Minit
Saat

Jom Daftar Webinar Road to Financial Freedom Sekarang!

MAKLUMAT SEMINAR:

Siapa yang patut & tak patut sertai? Perhatian webinar ini bukan untuk semua orang, periksa syarat kelayakan dibawah:

Dapatkan Bonus Special Untuk 100 Yang Terawal!

Saya berani JAMIN 3 bonus ini tak pernah di beri di mana-mana seminar kewangan lain.

#BONUS1: Laporan Rekod Pinjaman CCRIS Bank Negara Malaysia (Worth RM25)

#BONUS2: Akses Facebook group MISI10K
-blueprint simpan RM10K dalam setahun
(Worth RM100)

#BONUS3: 12 Weeks Financial Inspiration Recharge (Worth RM3000)

Days
Jam
Minit
Saat

PROMOSI HEBAT, Masa Adalah Terhad!

197
RM97
x 1 Tiket
  • 6 Hours Webinar (Worth RM299)
  • Workbook Road To Financial Freedom (Worth RM99)
  • CCRIS report from Bank Negara Malaysia (Worth RM25)
  • 12 Weeks Financial Inspiration Recharge (Worth RM3000)
  • Akses Facebook group MISI10K (Worth RM100)
100 terawal

Kami hanya memperkenal instrumen pelaburan yang patuh syariah dan sah di sisi Suruhanjaya Sekuriti Malaysia dan Bank Negara Malaysia.

 

Soalan Umum Yang Ramai Orang Tanya:

Kami menyediakan perkhidmatan perancangan kewangan yang membantu masyarakat untuk menstruktur semula kewangan supaya boleh mencapai bebas hutang dan kewangan.

Tidak.kami bukan agen Takaful,Hartanah,Unit Trust, agen MLM atau Recruit Orang.

Ini bukan skim cepat kaya dan tidak menjual sebarang produk kewangan, kami hanya berkongsi formula bagaimana Tuan Khairi Aizat(Speaker) sendiri berjaya capai bebas hutang dan ada simpanan 100k pertama,blueprint/kaedah ini juga telah terbukti berkesan apabila 289 peserta program kami berjaya bebas kewangan.

Tidak.Tapi formula kami telah terbukti berkesan membantu 289 peserta terdahulu capai bebas hutang dan kewangan.Sila tonton kesemua 113 testimoni kami di facebook dan youtube untuk feedback mereka yang telah berjaya.

Boleh. Pastikan anda isi detail pasangan atau ahli keluarga anda.

Copyright © Road To Financial Freedom 2021